juvis logo hvid

Jeanne Egebjerg Johansen

Mød Jeanne

Lidt om mig

Jeg hedder Jeanne Egebjerg Johansen og er uddannet kognitiv adfærdsterapeut og socialrådgiver.

Jeg har altid været optaget af mennesker og har altid haft en indre motivation for at ville hjælpe andre. Jeg har altid haft fokus på udvikling, muligheder og det at skabe forandringer.
Jeg tager altid udgangspunkt i den konkrete situation sammen med kunden. For mig er det afgørende, at vi sammen finder kernen i det der skal afhjælpes.

Jeg interesserer mig særligt for, hvordan mennesker holder fokus på deres ressourcer, styrker og muligheder. Jeg er meget interesseret i, at vi mennesker skal lære at være vores egen mentor, så vi ikke føler os fastlåste, når vi møder svære situationer i livet.

Jeg har de sidste 10 år beskæftiget mig med de kognitive adfærdsmetoder. Jeg har lavet udviklingsforløb, individuelle terapeutiske forløb, gruppeforløb, og workshops omkring angst, PTSD, stress, selvværd og selvtillid, depression, personlighedsforstyrrelser og spiseforstyrrelser. Jeg har haft samarbejde med kommuner, psykiatrien, kriminalforsorgen, private virksomheder og private klienter.

Jeg er i januar 2023 blevet uddannet til den første terapihundefører i Danmark med speciale i samtaleterapi. Sammen med min hund tilbyder jeg samtaleforløb med terapihund – læs mere under certificeret terapihund

Jeg har været ansat som socialrådgiver, virksomhedskonsulent, fagkoordinator, kognitiv adfærdsterapeut, supervisor, underviser og jeg har været selvstændig kognitiv adfærdsterapeut og supervisor i 7 år.

Jeg afholder individuelle samtaler, laver samtaler og ledsager opgaver med terapihund, undervisning, workshops og kognitiv supervision for fagpersonale.

01

Jeg kommer gerne forbi til et uforpligtende kaffemøde, hvor du kan fortælle lidt om dine/jeres udfordring og jeg fortæller lidt om mig.

02

Du er altid velkommen til at kontakte mig på:
Tlf: 5136 2606
Email: jej@juvis.dk