juvis logo hvid

Ressourcepiloterne

Ressourcepiloterne

Ressourcepiloterne er opstået fordi vi ser et kæmpe behov for at give de unge studerende på ungdomsuddannelserne et anderledes tilbud. Et tilbud, hvor der ikke er fokus på at være forkert, angst eller deprimeret. Alt for mange unge oplever, i en alt for tidlig alder, at blive en del af et diagnosesystem, men det behøver ikke at være sådan, at man har en depression, fordi man oplever at noget er svært, eller fordi du får et panisk angstanfald, så har du ikke nødvendigvis en angstdiagnose. Alt for mange unge sendes videre i uendelige ventetider til psykologer, psykiater og psykiatri. Det vil Ressourcepiloterne gerne gør noget ved.

Vi tror på, at et samarbejde vil give en bedre mental trivsel og færre studerende, der dropper ud af deres ungdomsuddannelse.

Vi vil meget gerne samarbejde med de studievejledere, mentorer og trivselsvejledere, der er på ungdomsuddannelserne og arbejdsgivere der har unge ansat.

Vi mener, at vi med vores speciale i den individuelle støttende samtale og vores særlige tilbud kan give de unge en bedre mental sundhed i deres studieliv og eller arbejdsliv. Sammen med de unge kan vi sætte fokus på den trygge samtale, hvor det er helt okay, at tale om det der er svært, hvor der ikke stilles diagnoser og hvor der ikke sættes mål op for, hvor svært man skal have det for at få hjælp.

Ressourcepiloterne er ikke behandlende eller en del af behandler systemet.

Vi har fokus på at skabe et trygt rum til de studerende, der har brug for et trygt rum at tale i. Hos Ressourcepiloterne er der plads til alle, her kan tales om alt i et åbent og trygt miljø.

Vi er helt særlige, fordi vi kombinerer vores samtale med Nada behandlinger og terapihund.

Vi laver individuelle samtaler, gruppeforløb både for studerende, unge i arbejde, studievejleder, trivsel vejledere, arbejdsgiver og mentorer.

Vi kommer ud der, hvor der er brug for os. Der er ingen grænser og vi rykker ud i hele landet

Download informationsflyer og visitkort

Kontakt os i dag

Terapihunden Havana

Lyder det interessant

Du er altid velkommen til at kontakt os
for en uforpligtende snak