juvis logo hvid

Kurser & undervisning

Kurser & undervisning

Kursus i angsthåndtering 4 uger
Kurset har til formål at give deltageren en indsigt i angstfølelsen og de mekanismer der sættes i gang, når vi mennesker oplever at blive ramt af angst. Kurset er i undervisningsform og der vil ikke blive brugt personlige historier.

Kurset tilbydes til grupper af max 8 deltager og min 4 deltagere

Kursus i angsthåndtering 8 uger
Kurset har til formål at give deltageren indsigt i angstfølelsen og de strategier der følger med, når mennesker rammes af angst. Det er målet at deltageren skal få indsigt i, hvordan angsten kan håndteres, så den ikke fylder negativt i hverdagen. Kurset er en blanding af undervisning og brug af deltagerens erfaringer i dialog og øvelser.

Kurset tilbydes til grupper af max 6 deltager og min 3 deltagere.

Grundkursus i Ressourcemestring 6 uger
Kurset har til formål at sætte fokus på styrker, ressourcer og muligheder. Der arbejdes med den kognitive adfærdsmetode på en brugbar og håndgribelig måde. Deltageren vil gennem kurset blive mere bevidst om sine styrker og ressourcer og derved blive i stand til at skabe forandringer.
Kurset er en blanding mellem undervisning og fælles praktiske øvelser

Kurset tilbydes til grupper af max 8 og min 4 deltager

Kursus i selvværd – indsigt, forståelse og styrkelse 6 uger
Kurset har til formål at sætte fokus på det gode selvværd. På kurset arbejdes der med indsigt i det gode selvværd, forståelse for hvilke faktorer der kan stå i vejen for det gode selvværd, hvordan man i en travl hverdag kan holde fokus på styrker, gode værdier og ressourcer, så stress forbygges og det gode selvværd bevares

Kurset tilbydes til grupper af max 8 og min 4 deltager

Kursus: Autismespektrum forstyrrelse og/eller ADHD 4 uger
Forløb for børnefamilier med små børn, familier med teenagebørn, familier med børn/unge der har skoleværing og bedsteforældre kursus.
Kurset er til pårørende og er en introduktion til diagnoserne autismespektrum forstyrrelse og/eller ADHD. Kurset er til de pårørende der har brug for mere viden om diagnoserne autismespektrum forstyrrelse og/eller ADHD. Kurser vil udover viden også kunne give pårørende praktiske råd og konkrete redskaber.

Indhold:
Psykoeudukation: en introduktion til diagnosen
– Intro/første møde
– Viden om den generelle diagnose
– personlig sammenkobling
– videre forløb/ livs valg

Kurset tilbydes til max 15 deltager og min 6 deltager

Lyder det interessant

Du er altid velkommen til at kontakt os
for en uforpligtende snak