juvis logo hvid

Om Juvis

Om os

JUVIS er en konsulentvirksomhed, som blev etableret i august 2015. I JUVIS har vi et stort kendskab til det psykiatriske fagområde, sundhedsområdet, socialpsykiatrien og beskæftigelsesområdet. Vi har stor erfaring i at samarbejde med kommuner, private aktører, virksomheder, psykiatrien, kriminalforsorg og socialpsykiatrien.

I JUVIS er vi specialister til at afdække komplekse problemstillinger og skræddersy gruppeforløb, workshops, kurser, coachings forløb, vejledningsforløb, supervisionsforløb, terapiforløb og akupunkturforløb.
Vi tilbyder vores ydelser til: Kommuner, pensionskasser, private aktører og virksomheder, psykiatrien og socialpsykiatrien, opholdssteder og institutioner samt til private klienter.

Arbejdsmetoden bygger på den kognitiv adfærdsterapi og elementer fra den positive psykologi samt styrkebaseret løsninger. Vi tilpasser vores ydelser til vores kunder. Vi tager udgangspunkt i de behov vores kunder har og skræddersyer herefter et forløb. Vi arbejder med fokus på at vores kunder skal få konkrete og håndgribelige redskaber og løsninger som er brugbare i hverdagen.

JUVIS består af et stærkt konsulentteam med en bred faglighed, som består af: Socialpædagoger, socialrådgiver, uddannede behandler blandt andet indenfor NADA akupunktur og zoneterapi, uddannelsesvejledere og kognitive terapeuter

Der vil ved hvert forløb ske en matching med den konsulent som passer bedst til opgaverne

JUVIS- konsulentvirksomhed bygger på flere års erfaring i at levere skræddersyede mestringsforløb, supervision, gruppeforløb og workshops til kommuner på hele Sjælland som privat aktør.

Værdigrundlag

Vores arbejde bygger på værdier som ligeværd, respekt, omsorg, anerkendelse, og motivation. Vi har altid fokus på det konkrete, ressourcerne og de styrkebaserede udviklingsmuligheder og løsninger.

Lyder det interessant

Du er altid velkommen til at kontakt os
for en uforpligtende snak