Om JUVIS

JUVIS har specialiseret sig i mestringsforløb der retter sig mod uddannelse og mod arbejdsmarkedet.

 

Værdigrundlag

Juvis levere skræddersyede ressourcemestringsforløb Et JUVIS ressourcemestringsforløb tager udgangspunkt i den kognitive metode og elementer fra den positive psykologi. I et JUVIS ressourcemestringsforløb sættes der fokus på at finde ressourcer, styrker og muligheder.

  • Vi fokuserer ikke på eventuelle diagnoser Vi arbejder med ressourcer og muligheder.
  • Vi arbejder med et klart uddannelses-og arbejdsmarkedsperspektiv.
  • Vi fokuserer på korte forløb – vi tror ikke på at tid læger, men konkrete redskaber og målrettet forløb, giver deltageren muligheder og nye perspektiver på trods af vanskeligheder.
  • Vi er ikke tilrettet specielle ydelsesgrupper. Et JUVIS Ressourcemestringsforløb er et individuelt tilrettelagt forløb.

Vores arbejde bygger på ligeværd, respekt, omsorg, anerkendelse og motivation. Vi tror på, at det er vigtigt for alle mennesker uanset, hvor de er i deres liv at være en del af et fællesskab. For os handler personlig udvikling om at nå til accept af nuværende situation, sætte fokus på ressourcer og styrker i en forandrings proces mod nye muligheder.

Vi sætter faglighed højt og sætter en ære i, at arbejde tværfagligt. Det er vigtigt for JUVIS at være i en konstant udvikling, fordi det sikrer høj faglighed og seriøsitet.

Vi vil ikke være størst, men kendes for pålidelighed og troværdighed.

JUVIS er fleksibel og vores ressourcemestringsforløb tilbydes på hele Sjælland – Vi arbejder altid i lokalmiljøet.

Om Jeanne Egebjerg Johansen Ejerleder og metodeudvikler:

Jeg er uddannet socialrådgiver og kognitiv terapeut. Jeg er uddannet på Den Sociale Højskole i København og fra Regions Hovedstaden psykiatri.

Jeg har udviklet JUVIS´s metoder baseret på mere end 15 års erfaring i arbejdet med mange forskellige aspekter af beskæftigelsesområdet.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med udfordringer som angst, stress, depression, personlighedsforstyrrelser og lavt selv værd. Jeg har altid været optaget af at finde og i samarbejde med det enkelte menneske at udvikle og skabe muligheder.

Jeg er meget optaget af hele tiden at udvikle mig fagligt, og deltager derfor jævnligt i workshops og efteruddannelser. Jeg har blandt andet deltaget i:

  • CBT Boot Camp: Using Mind over Mood to Build Client and Therapist Skills’ ved Christine Padesky
  • Cektos kurser omkring angst og depression
  • Efteruddannelse Mindfulness instruktør MB16P – mindfulness baseret på 16 principper
  • Tværfaglig uddannelse i dialektisk adfærdsterapi fra Center for dialektisk adfærdsterapi og PTSD

Kontakt os her

Hvis du har nogle spørgsmål om vores forløb eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os via formularen her.